Onze missie is om de klant tijd te laten besparen

AdvertentieHOSTER is leverancier van Adscan Software. Adscan software is hét pakket voor iedere MKB’er die actief is op verkoopsites met advertenties voor o.a. voertuigen, diensten of producten.

Deze website wordt technisch en functioneel beheerd door AdvertentieHOSTER. AdvertentieHOSTER verzorgt de verkoop en support voor Adscan software. Adscan Software is een product van het bedrijf Apeware.

Adscan is sinds 2009 in productie bij diverse bedrijven en na een succesvolle proefperiode is sinds 2010 de software algemeen beschikbaar.

De software is ontwikkeld omdat veel bedrijven tegen het probleem aanlopen dat het onderhouden van advertenties op marktplaatsen een tijdrovende en arbeidsintensieve bezigheid is. Adscan maakt gebruik van een eenvoudige database-applicatie. Deze applicatie is een add-on voor de Internet browser en is zeer gebruiksvriendelijk en snel.

AdvertentieHOSTER en Apeware hebben als doelstelling een database applicatie te leveren die is voorzien van de laatste updates en brede toepassingsmogelijkheden. De ontwikkeling van de software is continue in beweging.

Alle software wordt ontwikkeld in eigen beheer. Het team van softwareontwikkelaars houdt zich enerzijds bezig met de aanpassing en uitbreiding van de bestaande modules, en anderzijds met de ontwikkeling van nieuwe modules. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met onze klanten.

Kijk hoe het werkt

Wij helpen bedrijven sinds 2009
Door slim te adverteren met onze automatische plaatser, ben je verzekerd van een maximaal rendement voor je gratis advertenties.
Registrerenof ga naar Support
Software op maat
E-commerce websites maken
Website scrapen
film-playleaf