Wat is Adscan?

Adscan is een superhandig hulpmiddel voor iedereen die regelmatig advertenties plaatst op verkoopsites. Plaatsen gebeurt vanaf uw eigen computer, wanneer en zo vaak u maar wilt. Adscan heeft momenteel 9 verschillende plugins beschikbaar.
Probeer het nu

De voordelen op een rijte

Wizard

Begin eenvoudig met 
de ingebouwde Wizard

Database

Volledige controle over 
uw gegevens met een database 
op uw eigen computer

Automatisch

Plaatsen volgens een
schema, steeds weer
opnieuw

Advertenties toevoegen

Het toevoegen van advertenties in Adscan is eenmalig en kan eenvoudig en snel met de hand. Voor grote aantallen kunt u gebruik maken van de ingebouwde scraper of de import-functie.

Meerdere accounts per site

Adscan biedt de mogelijkheid om per verkoopsites 5 verschillende accounts te gebruiken. Handig als u meerdere webshops hebt of zowel zakelijk als privé wilt adverteren.

1 advertentie - meerdere sites

Plaats niet op 1 verkoopsite maar gebruik dezelfde advertentie ook op meer sites. In Adscan hoeft u alleen maar de rubriek toe te voegen en is doorplaatsen heel eenvoudig.

24 foto's

In sommige rubrieken op bijvoorbeeld Marktplaats, kunnen maximaal 24 foto's worden geplaatst. Adscan plaatst ze allemaal zonder kwaliteitsverlies.

Gratis én betaald

Adscan is ontwikkeld voor het plaatsen in de gratis rubrieken maar is recent uitgebreid met functies om ook betaalde advertenties te plaatsen zoals Admarkt.
Probeer het nu
Door slim te adverteren met onze automatische plaatser, ben je verzekerd van een maximaal rendement voor je gratis advertenties.
Registrerenof ga naar Support
Software op maat
E-commerce websites maken
Website scrapen
magic-wanddatabasecamerausersstorechart-barssynclink